Boliger til salg

Er du på udkig efter din drømmebolig? Hos Dansk Boligformidling finder du et stort udvalg af forskellige boliger til salg. Vores erfarne mæglere står klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis den bolig, der matcher dine ønsker og behov. Læs videre for at finde ud af, hvorfor du skal vælge Dansk Boligformidling til din boligsøgning.

Skal du købe bolig? Henvend dig til Dansk Boligformidling

Hos Dansk Boligformidling er vi erfarne og professionelle ejendomsmæglere med mange års erfaring i at matche købere med den helt rigtige bolig. Vi tilbyder en personlig og engageret service, hvor vi lytter til dine ønsker og behov og hjælper dig med at finde drømmeboligen. 

Du skal vælge Dansk Boligformidling, fordi vi har en stor viden om boligmarkedet og kan give dig professionel rådgivning i hele købsprocessen. Vi sørger for at gøre din boligsøgning nem og effektiv, så du kan få succes med dit boligkøb.

Hos Dansk Boligformidling er vi eksperter inden for flere boligtyper

Uanset om du leder efter en villa, lejlighed, rækkehus eller en helt fjerde boligtype, kan Dansk Boligformidling hjælpe dig med at finde dit nye hjem. Vores store udvalg af boliger til salg spænder over mange forskellige boligtyper og prisklasser, og vores erfarne mæglere står klar til at guide dig gennem hele købsprocessen.

Hos Dansk Boligformidling ser vi det som vores fornemmeste opgave at lytte til dine ønsker og behov. På den måde kan vi bedst hjælpe dig med at finde lige præcis den bolig, der passer til din livsstil og økonomi.

Find den ideelle ejerlejlighed hos Dansk Boligformidling

Med en ejerlejlighed kan du komme helt tæt på det pulserende byliv uden at bekymre dig om vedligeholdelse af ydre bygninger og arealer. Det er en ideel boligtype for singler, par eller mindre familier, der ønsker en kompakt og vedligeholdelsesfri bolig tæt på byen. En ejerlejlighed er desuden ideel for dig, der gerne vil have egen ejendomsret og frihed, som du ikke på samme måde får i en lejebolig eller andelsbolig.

Hos Dansk Boligformidling har vi et stort udvalg af emner til salg i forskellige prisklasser og områder. Hos os kan du finde en ny ejerlejlighed i den stille forstad eller i indre by, og hvis du ønsker køberrådgivning om en bestemt bolig, kan det naturligvis arrangeres med en af vores dygtige boligrådgivere.

Hos os kan du finde en villa, du vil bo i resten af livet

At købe et hus kan være en stor forpligtigelse. Derfor kan du altid regne med, at vi hos Dansk Boligformidling tager alle dine overvejelser i betragtning, når vi rådgiver dig. Vi ved, at det kan være svært at navigere rundt i boligmarkedet, og derfor står vi altid klar med råd og vejledning, så du kan finde en villa, du vil bo i resten af livet.

Hos Dansk Boligformidling finder du både nye boliger og ældre, charmerende huse, så der er noget for enhver smag. Vi har både en villa til den store familie og parret, der ønsker ekstra plads til gæster. Hos os kan du desuden finde en villa tæt på indkøbsmuligheder, daginstitutioner og kulturtilbud.

Kom til åbent hus, og oplev de fantastiske boliger i virkeligheden

Det kan være svært at fornemme et hus på billeder, og derfor råder vi naturligvis til, at du kommer til åbent hus, hvis du har udset dig en bestemt bolig. Uanset om du er på jagt efter en villa, et rækkehus eller en villalejlighed, har du altid mulighed for at komme og opleve vores boliger i virkeligheden. Vi mener bestemt, at det er i virkeligheden, at magien mellem køber og bolig kan opstå.

Skal du sælge din bolig? Vi er med dig hele vejen

Skal du have ny bolig og sælge din gamle? Hos Dansk Boligformidling har vi mere end 40 års erfaring med boligsalg, og vi stiller altid vores ekspertviden til rådighed for dig, der skal af med din bolig. Vi har erfaring med at afsætte alt fra den lille villa til den store landejendom. Kontakt os i dag for at få indrykket en annonce.

Benyt dig af vores ejendomsservice, når du flytter

Hos Dansk Boligformidling tilbyder vi grundig ejendomsservice, så din ind- og udflytning bliver så problemfri og behagelig som muligt. Vores ejendomsinspektør er din personlige kontaktperson, der vil stå til rådighed, når du har brug for det.

Vi kan hjælpe med en række ydelser, der inkluderer alt fra indflytnings- og udflytningsrapporter til reparation, maling, rengøring. Vi tilbyder også mere omfattende services som om- og tilbygning af køkken og bad, og vi assisterer også med havearbejde.

Ejendomsservice kan være relevant for dig, der har brug for ro i sindet, når du skal flytte. Det kan være tidsbesparende og samtidig hjælpe med at opretholde og måske endda forbedre ejendommens tilstand og værdi. Uanset din situation kan ejendomsservice hjælpe dig med at gøre dit liv lettere ved at tage sig af de opgaver, der følger med at eje eller bo i en ejendom.

Du finder også flere spændende lejeboliger hos Dansk Boligformidling

Hvis du skal leje en bolig eller udleje en ejendom, er Dansk Boligformidling din professionelle rådgiver. Vi er et af de ældste udlejningsfirmaer i Danmark, og med flere årtiers erfaring, ved vi alt, der er værd at vide om det danske boligmarked.

At leje en bolig er en fleksibel løsning for dig, der måske ikke er klar til at købe en bolig endnu. Som lejer skal du heller ikke bekymre dig om at vedligeholde ejendommen, og du er samtidig ikke ansvarlig for større reparationer. Udforsk alle vores boliger til leje, og find dit nye hjem i dag.

Tilmeld dig vores kundekartotek, og få attraktive boliger i din indbakke

Hvis du gerne vil gøre din søgning efter en ny bolig lettere, kan du tilmelde dig vores kundekartotek helt gratis. Ved tilmelding vil du få nyheder omkring boliger, der opfylder dine krav. Ved at modtage nyheder direkte i din indbakke vil din boligsøgning hurtigt blive mere overskuelig.

Phone

+45 70 15 90 07

Opening hours

Mon. - Fri 9 am – 4 pm
Sunday by appointment

ADDRESS

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK