Emiliekildevej 15C, 2930 Klampenborg

B

Fint dobbelthus for enden af hyggelig stikvej på attraktiv adresse

På en af Klampenborgs mest eftertragtede adresser finder man, forenden af  hyggelig grusstikvej, dette fine dobbelthus væk fra vejens trafik og blot få hundrede meter fra Øresund. Ejendommen er fra 1990 med grå facade og med privat stor grund på mere end 1000 m2 med terraase og stor græsplæne med plads til diverse beplantningsområder.
Ejendommen er delt vandret i to boliger med hver sin egen p-plads i carport ved hoveddøren.
Boligen står lys, velholdt og med veldisponeret planløsning med stor rummelig entré, køkken i åben forbindelse med boligens store lyse stue som har gulv til luft vinduer langs hele siden mod haven. I stuen er der god plads til en større spisestue hvor hele familien let kan samles, og der er god plads til sofa arrangement. Fra stuen er der er udgang til terrasse og have via stor dør som er i stil med de øvrige gulv til loft vinduer. Boligen indeholder yderligere 3 gode soveværelser, stort badeværelse med brus og dobbeltvask, bryggers med vaskemaskine og tørretumbler og god skabsplads. Boligen er meget vel udnyttet i alle dets 130 m2.
 
Området omkring Emiliekildevej emmer af charme, stil, charme og natur. Der er kun få hundrede meter til Strandvejen, Øresund og Bellevue Strand som er en af nordkystens absolut bedste sandstrande hvor der kan købes is, spilles volleyball, spise lækker middag og naturligvis bade året rundt hvis man ønsker. Dyrehaven og bakken ligger få hunderede meter væk og Københavns Goldklub ligger i let cykelafstand. Ordrupvej og det mondæne Jægersborg Allé ligger ikke mange minutters kørsel herfra, hvor alle indkøbsmuligheder byder sig sammen med cafeer, alverdens special butikker, frisører, kaffeshops mm. Forenden af Jægersborg Allé ligger det smukke Charlottenlund slot som man kommer til via Charlottenlund skov eller via en smuk tur ned af strandvejen langs Øresund.
 
For børnefamilier byder området på flere vuggestuer, børnehaver, skoler og sportsmuligheder. Klampenborg og omegn byder på alt hvad man drømmer om - og mere til.
 
Velkommen til Emiliekildevej 15C.

Kontakt ejendomsmægler Feodora Holm på mobil 5185 7658 eller på email: feodora@danskboligformidling.dk

 

Phone

+45 70 15 90 07

Opening hours

Mon. - Fri 9 am – 4 pm
Sunday by appointment

ADDRESS

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK